Rapçi Ceza Kimdir? Ceza Hayatı

Ünlü rapçi Ceza, podyumda yaptığı el hareketi ile gündeme geldi ve hayatı araştırılmaya başlandı. Rapçi Ceza kimdir? Ceza hayatı hakkında detaylar haberimizde...

21.03.2019-11:45 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-11:43) Rapçi Ceza Kimdir? Ceza Hayatı

Ünlü rapçi Ceza, geçtiğimiz akşam düzenlenen bir defilede yer aldı. Podyumda yürüyen Ceza yaptığı el hareketi ile tepki topladı. Ceza'nın yaptığı hareket Yeni Zelanda teröristinin el hareketine benzetildi.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Ceza, yapılan benzetmeyi kabul etmedi ve yanlış anlaşıldığını ifade etti. Yaşananlardan sonra gündem olan Ceza, araştırılmaya başlandı. Rapçi Ceza kimdir? Ceza hayatı hakkında detaylar haberimizde...

RAPÇİ CEZA KİMDİR? CEZA HAYATI

Ceza'nın gerçek adı Bilgin Özçalkan'dır. Ceza 1977 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Ceza2nın rap müziğe olan ilgisi ilkokul zamanlarında başladı ve arkadaşından aldığı kasetler ile başladı.

Ceza, lakabını atışmalarından dolayı rakipleri tarafından kendisine söylenmiştir. Ceza, Public Enemy gurubundan etkilenerek sert sözlerin rap aracılığı ile dışa vurulduğunu fark eder. Ceza daha sonra kendisine takma isim olarak Fatalrhymer da ekler.

Eğitimini de tamamlayan ünlü rapçi, elektrik teknisyeni olarak çalışırken diğer yandan rap müzik çalışmalarına ara vermeden devam eder.

Ceza daha sonra işini bırakıp ağırlığını rap müziğe verir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal