Payitaht Abdülhamid'in Son Bölümü Olan 44. Bölümünde Neler Yaşandı?

Payitaht Abdülhamid son bölümünde neler yaşandı? Payitaht Abdülhamid 44. son bölümünde neler yaşandı? Payitaht Abdülhamid dizisi 44. son bölümünde neler yaşandı? cevapları haberimizde...

05.04.2018-14:28 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-11:45) Payitaht Abdülhamid'in Son Bölümü Olan 44. Bölümünde Neler Yaşandı?

Payitaht Abdülhamid son bölümünde neler yaşandı? Payitaht Abdülhamid 44. son bölümünde neler yaşandı? Payitaht Abdülhamid dizisi 44. son bölümünde neler yaşandı? sorularının yanıtları haberimizde...

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Payitaht Abdülhamid'in 44. bölümünün ardından 45. yeni bölüm 2 fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Abdülhamid ülkede fabrikalar kurmak isterken Pervus yine hain planlar peşindedir.

44. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Abdülhamid Parvus'un planını lehine çevirmiş, Sarıyer tabyalarını güçlendirmiştir. Fakat hain planların ardı arkası kesilmemekle birlikte, Gertrude Bell de Arap aşiretleri üzerinden Abdülhamid'e karşı tehlikeli bir oyun oynamaktadır.

Parvus ve Herzl, Selim Paşa'yı Sadrazamlık vaadiyle kandırmaya çalışırlar, Mahmud Paşa ise var gücüyle Sadrazam olmaya çalışır. Abdülhamid sonunda beklenen seçimi yapar!

Abdülkadir ve Pakize'nin düğünü de Naime ve Kemalettin'in düğünüyle birlikte yapılır.

Payitaht Abdülhamid 45. yeni bölümü ile 6 Nisan Cuma akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal