Payitaht Abdülhamid Yeni Bölümü Olan 53. Bölümde Neler Yaşanacak?

Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamid dizisi 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamid dizisi 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? merak edilen soruların yanıtı haberimizde...

26.05.2018-17:36 - (Son Güncelleme: 26.05.2018-17:26)

Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamid dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamid dizisi 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? yeni bölüme dair merak edilen soruların yanıtı haberimizde...

TRT 1'in sevilerek takip edilen dizisi Payitaht Abdülhamid dizisi 52. bölümünün ardından 53. yeni bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Heyecanla izlenen son bölümün ardından 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 53. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Payitaht Abdülhamid dizisi 53. yeni bölüm fragmanında; Sultan Abdülhamid ve askerli hainlerin inlerine kadar girmiş ancak onları yakalayamamışlardır bu nedenle padişah çok öfkelenir.

Öte yandan Pervus hain planını devreye sokmaya hazırlanır. Sultan Abdülhamid'in, 'Şeref için ne gerekir ar, namus, sadakat gerekir! Peki, şerefsize ne gerekir bu kılıç gerekir!' sözleri fragmana damgasını vurdu.

Payitaht Abdülhamid 53. yeni bölümü ile 1 Haziran Cuma akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal