Paris Hilton'dan 'Paris'te Bir Gece' İtirafı

Hilton Otelleri'nin varisi Paris Hilton'dan Rick Salomon videosuyla ilgili büyük itiraf geldi.

03.05.2018-17:53 - (Son Güncelleme: 01.06.2021-15:16)

Paris Hilton, yaşadığı cinsel ilişkinin internette yayınlandığını öğrendiğinde neler hissettiğini açıkladı. Amerikalı Güzel Paris Hilton'ın cinsel birlikteliğiyle ilgili videoları kimlere satıldı? sorusuna da yanıt vererek yıllardır süren meraklı soruların cevabını da vermiş oldu. Ünlü Hilton Otellerinin tek varisi Paris Hilton, kendisiyle ilgili cinsel ilişki videolarının satıldığını görünce çıldırdı. 2001 yılında, o dönem Paris Hilton'un sevgilisi olan poker oyuncusu Rick Salomon'la birlikte olduğu ilişki videolarının satılması ile ilgili açıklama yaptı.

Paris Hilton, 2004 yılında internette yayınlandığını fark ettiği eski sevgilisi Rick Salomon ile birliktelik görüntülerinin çekişmesi aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen hala bitmiş değil.

PİŞMAN OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ!

Paris Hilton, Rick Salomon ile birlikte olduğu videoların yayınlanmasından dolayı pişman olduğundan yer yer söz eden 37 yaşındaki güzel ünlü, 'Onun bu videonun haklarını sattığını öğrendiğimde tecavüze uğramış gibi hissettim' dediği öğrenildi. Paris Hilton ve Rick Salomon çifti birlikteliklerini sonlandırdıktan sonra 'One Night in Paris' (Paris'te Bir Gece) ismiyle satılmış ve büyük yankı uyandırmıştı. 

YILLARCA TRAVMA YAŞADI!

Paris Hilton bu konu yüzünden yıllarca ailesi ile arasının çok kötü olduğunu, bu yüzden psikolojisinin ciddi derece de bozulduğunu da açıkladı. Uzun yıllar boyunca psikolojik tedavi gören yıldız isim kendine geldiğini de söyleyerek hayranlarının yüreğine su serpti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal