Özgür Özberk Erkenci Kuş’a Dahil Oldu! Peki Özgür Özberk Kimdir?

Star Tv ekranlarının sevilen yaz dizisi Erkenci Kuş oyuncularına Özgür Özberk katıldı. Bizler de yazımızda oyuncuyu yakından tanımak adına Özgür Özberk kim sorusunu cevapladık.

29.09.2018-16:19 - (Son Güncelleme: 29.09.2018-16:01) Özgür Özberk Erkenci Kuş’a Dahil Oldu! Peki Özgür Özberk Kimdir?

Star Tv ekranlarının sevilen yaz dizisi Erkenci Kuş oyuncularına Özgür Özberk katıldı. Bizler de yazımızda oyuncuyu yakından tanımak adına Özgür Özberk kim sorusunu cevapladık. 

Erkenci Kuş Oyuncularına Özgür Özberk Katıldı

Gold Film imzalı Erkenci Kuş her bölümüyle seyirciden tam not almaya devam ederken oyuncu kadrosunu da genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz bölümde Ayşe Akın’ı dünyaca ünlü manken olan Arzu karakteriyle izlemiştik.

Sanem Arzu’nun Can’a yakın davranmasını kıskanır ve her adımda onu Can’dan uzak tutmaya çalışır. İçindeki duyguların farkına varmadan bunları yapması Can’ın da gözünden kaçmaz. Özgür Özberk ile yeni bir kıskanma olayının kapıda olduğunu söyleyebiliriz. Bu defa da Can Bey, Sanem’i kıskanırsa açıkçası cümbüş o zaman başlayacak diye düşünüyoruz. 

Peki Erkenci Kuş oyuncu kadrosuna katılan Özgür Özberk kim gelin hep birlikte oyuncuyu yakından tanıyalım. 

Özgür Özberk Kim? Kaç Yaşında?

Son olarak Esaretim Sensin adlı günlük dizide rol alan ve oyunculuğu ile adından söz ettirmeyi başaran Özgür Özberk’in kız kardeşi de aslında seyirciye çok tanıdık: Kalbimdeki Deniz dizisindeki Deniz. Deniz karakterine hayat veren kız kardeşi Özge Özberk ile bir yapım şirketleri olan oyuncu Eylül 1974, İstanbul doğumludur. Başak burcu olan oyuncu Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunudur.

Ä°lgili resim

Kare Tiyatro Okulu, HB Studio Acting School, Digital Film Academy gibi merkezlerde oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Tümay Özokur Oyunculuk Ajansına bağlı olarak çalışan yönetmenlik de yapmaktadır. N’apcaz Şimdi adlı sinema filminin yönetmen koltuğunda oturmuş olan oyuncu 2015 senesinde Benzemez Kimse Sana adlı yarışma programına katılmıştır. 

43 yaşında olan başarılı oyuncu Ağustos 2012’de DenizÖzberk ile evlenmiştir. Mutlu çiftin Atlas adında bir oğlu vardır. Rol aldığı dizi ve filmler ise şöyle: Bizim Ev, Tatlı Hayat, Merhaba Newyork, Sırlar Dünyası, Kampüsistan, Çemberimde Gül Oya, Şubat Soğuğu, Körfez Ateşi, Savcının Karısı, Ezo Gelin, Hatırla Sevgili, Kod Adı, Gurbet Yolcuları, Kalpsiz Adam, Kardelen, Kraliçe Fabrikada, Arka Sıradakiler, Ayrılık, Cadde Hikayeleri, Ev, Çığlık Çığlığa Bir Sevda, Ezel, 3 Harfliler: Marid, Gecekondu, Mahpeyker Kösem Sultan, Umut Yolcuları, Yaseminli Yuva, Aşkın Bedeli, Beni Affet, Esaretim Sensin. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal