Özgü Namal Köyden Kente Geri Döndü! Ünlü Oyuncu Yeniden Ekranlara Geçiş mi Yapıyor?

Geçtiğimiz yıl hayat arkadaşını kaybeden Özgü Namal, kirasını peşin ödediği evden çıkma kararı aldı. Ünlü oyuncu eşiyle olan anılarını geride bırakıp yeni bir hayat kurmaya hazırlanıyor.

19.06.2018-14:09 - (Son Güncelleme: 24.12.2021-15:49)

Ekranların sevilen oyuncusu Özgü Namal, uzun bir süredir projelerde yer almıyor. Gelen teklifleri reddeden güzel oyuncu, Muğla’da bir köy evine ailesiyle yerleşmiş orada yeni bir hayat kurmuştu. Özgü Namal geçtiğimiz yıl aldığı haberle deyim yerindeyse yıkılmıştı. Ünlü oyuncunun bir ömür yanında olmaya söz verdiği eşi Ahmet Serdar Oral vefat etmişti. Eşinin ölümünden sonra zor günler geçiren Namal’dan şimdilerde yeni bir haber geldi. Muğla’daki evinin on yıllık kirasını ödemiş olan güzel oyuncu, çocuklarıyla birlikte İstanbul’a dönmeye karar verdi. Namal, Muğla’dan önce İstanbul’da yaşadığı evde de yaşamak istemeyince yeni bir ev arayışına girdi.

ÖZGÜ NAMAL KÖYDEN KENTE GERİ DÖNÜYOR

Yıllar önce verdiği radikal kararla İstanbul’dan Muğla’ya giden Özgü Namal, verdiği kararla herkesi şaşırtmıştı. Başarılı oyuncu hayat arkadaşı Ahmet Serdar Oral’ı kaybettikten sonra, daha fazla köyde kalmaya dayanamadı. Namal çocuklarıyla birlikte Muğla’dan İstanbul’a uzun bir aranın ardından geri döndü. Güzel oyuncu eskiden eşiyle birlikte oturduğu evininde de oturma istemeyince yeni bir ev arayışına girişti. Namal, Anadolu Hisarı’ndaki evini bırakıp Kavacık’ta bahçeli bir ev kiraladı. Geçtiğimiz yıl eşini kalp krizinden ani bir şekilde kaybeden ünlü oyuncu, çocuklarıyla birlikte yine yeniden hayat kurmaya hazırlanıyor. Özgü Namal’ın tekrar ekranlara geri dönüp dönmeyeceği ise merak konusu. Ünlü oyuncunun hayranları, Namal’ı yeniden ekranlarda görmek için can atıyor. Dijital platformlarda ya da televizyonda bir projeye imza atıp atmayacağı konusunda bir açıklama yapmayan Namal, son olarak ekranlardan uzakta kalacağını söylemişti. 

özgü namal

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal