Özge Ulusoy Sevgilisinden Neden Ayrıldı?

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden olan manken Özge Ulusoy, bankacı sevgilisi Joaquim Lundholm ile birlikteliğini bitirmişti. Peki, Özge Ulusoy sevgilisinden neden ayrıldı? sorusunu merak edenler haberimizin detayına bakabilirler.

12.10.2018-11:01 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-10:56) Özge Ulusoy Sevgilisinden Neden Ayrıldı?
Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden olan manken Özge Ulusoy, bankacı sevgilisi Joaquim Lundholm ile birlikteliğini bitirmişti. Peki, Özge Ulusoy sevgilisinden neden ayrıldı? sorusunu merak edenler haberimizin detayına bakabilirler. Barış Kocaoğlu, Özge Ulusoy ve Joaquim Lundholm ayrılığının perde arkasını anlattı.

Barış Kocaoğlu'nun yazısı şöyle:

Sosyal medya hesaplarında bir sabah uyanıyoruz her yer de Özge Ulusoy'un yeni sevgilisi Joaquim Lundholm ile paylaştığı resim. Sonra tebrikler, daha sonra aşkın nasıl başladığına dair açıklamalar ve yurtdışında yaşayan erkek arkadaşıyla İstanbul'da görülme. Erkek arkadaş yatırım bankacısı, eski sevgilisiyle ortak bir yön gibi geldi bana. Peki bu aşkı ilan ederken acaba siz bu ilişkide mesafelerin problem olacağını baştan göremediniz mi? 1 hafta önce her şey çok güzel gidiyor diye basına ilişkiyi ilan edip, ertesi hafta ayrılmak komik olmuyor mu? Bu misilleme kime ve neden yapıldı anlamış değiliz...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal