Özay Bakır'dan Seren Serengil Hakkında Şok Eden İddialar

Seren Serengil'in nişanlısı Yaşar İpek tarafından tehdit edildiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunan ünlü şarkıcı Özay Bakır, açıklamalarda bulundu.

16.05.2018-13:22 - (Son Güncelleme: 16.05.2018-13:11) Özay Bakır'dan Seren Serengil Hakkında Şok Eden İddialar

Seren Serengil'in nişanlısı Yaşar İpek tarafından tehdit edildiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunan ünlü şarkıcı Özay Bakır, açıklamalarda bulundu.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Özay Bakır, kendi hesabından yayınladığı bir videoda sahnede şarkı söylediği sırada eski sevgilisi Seren Serengil'in yanında olduğunu gören yeni nişanlısı Yaşar İpek tarafından tehdit edildiği gerekçesiyle mahkemeye başvurmuştu.

VİDEOLARIMI SİLMEDİĞİ İÇİN ISRAR ETTİK

Sunucusu olduğu programda açıklama yapan Seren Serengil, Özay Bakır ile ayrıldıktan sonra kendisinde bulunan videolarımı silmesini istedim ancak o ısrarla silmedi dedi.

Serengil, Yaşar İpek'te kendisini defalarca arayarak bu talepte bulundu ancak Özay Bakır'ın tüm ısrarlara rağmen videoları kaldırmadığını dile getirdi.

ÖZAY BAKIR CANLI YAYINDA ANLATTI

Dün bir canlı yayına telefonla bağlanan ünlü şarkıcı, Seren Serengil ve Yaşar İpek hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bakır; ''Seren Serengil'in bugün programında söylediklerin çok şaşırdım, olay hiç anlattığı gibi değil hakkaniyetli olmasını beklerdim. Bu konunun anlattıkları gibi olmadığını gösteren kanıtları dava dosyasına ekleyeceğim'' dedi.

EĞER RİCA ETSEYDİ ELBETTE KALDIRIRDIM

O video benim çalıştığım mekandaki arkadaşların bana yaptığı bir sürpriz videosu diyen Özay Bakır; ''Bu yüzden silmeye kıyamadım ama rahatsız olmasını da anlarım eğer rica etseydi, elbette kaldırırdım. Benimle iletişime geçmedi, direk küfürlü mesajlar attı. İşin içinde annem ve ailem olduğu için hukuki yollara başvurdum. Benim için bir inatlaşma söz konusu değil'' dedi.

CENAZEDE ÖLÜM TEHDİDİ ALDIM

Ünlü şarkıcı, ''Üç ay önce ilk mesajı attı, ilk mesajdan itibaren annme küfür edildi. ''Bu benim için bir onur meselesidir. Anneannemin cenazesinde ölüm tehdidi aldım. Yine de sessiz kaldım'' dedi.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal