Oyuncu Tolga Sarıtaş ile Stil Danışmanı İlknur Şeref Birlikte Görüntülendi

Stil danışmanı İlknur Şeref ile aşk yaşadığı iddialarını yalanlayan 'Söz' dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolga Sarıtaş, sevgilisiyle sarmaş dolaş görüntülendi.

14.04.2018-17:37 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-17:22) Oyuncu Tolga Sarıtaş ile Stil Danışmanı İlknur Şeref Birlikte Görüntülendi

Stil danışmanı İlknur Şeref ile aşk yaşadığı iddialarını yalanlayan 'Söz' dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolga Sarıtaş, sevgilisiyle sarmaş dolaş görüntülendi.

'Söz' dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolga Sarıtaş'ın stil danışmanı İlknur Şeref ile Aralık 2017'den bu yana aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Tolga Sarıtaş bu iddiayı yalanlamamıştı. Çift geçtiğimiz akşam ilk kez Emirgan'da bir mekanda sarmaş dolaş, kimseye aldırmadan eğlendi. Geccenin sonunda da mekandan el ele ayrıldıkları gelen bilgiler arasında yer aldı.

TOLGA SARITAŞ KİMDİR?

'Güneşin Kızları' dizisi ile tanınan ve şimdilerde 'Söz' dizisi ile büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve aslen Sivas'lıdır.

2009 yılında yabancı bir yönetmenin çektiği ve kısa bir zaman dilimi içerisinde adından ciddi anlamda söz ettiren Bahtı Kara filmi ile birlikte ilk beyazperde projesine çıkmayı başaran genç oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisiylede yapımcıların ilgisini çekmiştir.

Genç yaşına rağmen kısa bir süre içerisinde adından söz ettirmeyi başaran ve fark yaratan Tolga Sarıtaş, aldığı ödüller ile birlikte oyunculuk dünyasının genç yaşta en başarılı isimlerinden birisi olmuştur.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal