Oyuncu Gürgen Öz'den Havalimanında Olay Çıkartan Funda Esenç'e Tepki

Ünlü oyuncu Gürgen Öz, havalimanında çalışan bir çalışanı aşağılayan, ağıza alınmayacak sözlerle hakaret eden kadına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile cevap verdi.

26.04.2019-20:19 - (Son Güncelleme: 26.04.2019-20:14)  Oyuncu Gürgen Öz'den Havalimanında Olay Çıkartan Funda Esenç'e Tepki

Gürgen Öz, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Funda Esenç'e tepki gösterdi.

HAVALİMANINDA ÇEKİLEN VİDEO TEPKİ TOPLAMIŞTI

İstanbul-Milas Bodrum seferini yapan uçağın rötar yaptığını belirten bir yolcunun yer hizmeti veren görevliye ağır hakaretlerde bulunduğu video sabah saatlerinde sosyal medyada paylaşılmış, hızla yayılmış ve büyük tepki toplamıştı.

GÜRGEN ÖZ SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Gürgen Öz yaptığı paylaşımda, "Bugün The K.R.O serilerine başlamama neden olan profil kendisini yine gösterdi sağolsun...İstanbul Havalimanında kadının birinin görevini yapan yer hostesine hakaretleri herkesi şoke etti! Niye şaşırıyorsunuz? Bizim ülke bunlarla dolu! Şahsiyet, insanlık namına hiç bir yeti kazanamamış, her istedikleri o anda olsun isteyen, şımarık ve görgüsüz yetiştirilmiş, ne kendine ne etrafa saygısı olmayan farkındalıksız bu tipler; biraz para kazanınca, kendini o parayla var etmeye çalışıp, kişilik kalitesi namına en ufak bir ilerleme sağlayamıyorlar ne yazık ki...! Sanıyor ki marka giyinip bir de jipe falan binince hizmetli insanlara istediği gibi davranabilir! Ne çocuk ne komiksiniz siz!Bu tiplere çok gülüyorum ve de acıyorum ve onlardan her yerde kaçıyorum, şu memlekette en uzak durmaya çalıştığım profil... Çünkü her yerdeler...Bu ülkenin, sosyolojik anlamda kanayan yarasısınız ve ne acıdır ki, iyileşmeyeceksiniz...  Havalimanı Görevlimize; metaneti ve sabrı adına şapka çıkartıyorum, onu kutluyorum! Size yürekten sevgiler ve geçmiş olsun diyorum!" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal