Oyuncu Erkan Petekkaya Aylık Gelirini Açıkladı

Oyuncu Erkan Petekkaya daha önce yaptığı bir açıklamada aylık gelirinin 450 bin TL olduğunu açıklamıştı. Ünlü oyuncu, bu akşam katıldığı bir programda ise şu anki gelirinin çok daha fazla olduğunu söyledi.

26.12.2018-23:45 - (Son Güncelleme: 26.12.2018-23:30) Oyuncu Erkan Petekkaya Aylık Gelirini Açıkladı

Bir televizyon programına konuk olan oyuncu Erkan Petekkaya, kendisi ile ilgili soruları cevaplandırdı.

Daha önce aylık kazancı ile ilgili yaptığı açıklamayla gündem olan Petekkaya'nın konuyla alakalı yeni sözleri sosyal medyada en çok tartışılanlar arasına girdi.

Oyunculuğun çok zor ve acımasız bir meslek olduğunu söyleyen Petekkaya, sektöre ilk girdiğinde yol parasına çalıştığını söyledi. Belli bir zaman sonra para kazanabilmeye başladığını söyleyen oyuncu Erkan Petekkaya, "Ben Beyaz Gelincik'ten sonra para kazandım. Ondan önce para kazanmadım. İşler bilindiği gibi değil." diye konuştu. 

Şu an 450 binden daha fazla kazanıyorum

Daha önceki 450 bin TL'lik beyanının doğru olup olmadığı üzerine gelen bir soruda beyanının doğru olduğunu söyleyen Petekkaya, "Allah'a çok şükür kazanıyorum. Şu anda ondan daha fazla kazanıyorum. Ama kazandığımın yarısını dağıtan bir insanım. Elim çok açıktır. Yardım etmediğim insan yoktur. Şimdi söylemeyeyim ne olduğunu, kim olduğunu. Onlar söylenmez, ayıptır. Emin olun ki elim çok açıktır. O paraları bir yerlerde cukkalamıyorum. Bir şekilde tabii ki çocuğumun geleceği, ilerisi ve yaşlılığım yatırım yapıyorum. Para ne zaman lazım oluyor? Sağlık için, hayat kalitesini biraz daha yükseltmek için, yaşlılıkta lazım oluyor. Kazanıyorum, doğru ama kazandırtıyorum da. Yalnız ben kazanmıyorum ki herkes kazanıyor. O setlerde yüzlerce insan evine ekmek götürüyor. Çok büyük bir sorumluluğum var. Ben iyi oynamak, rolümü çok iyi yapmak zorundayım. Sadece ben değilim ki bir sette 150-200 kişi var. Onların ailelerini çarparsanız 500-600 kişi yapıyor. Ben kötü oynama şansına sahip değilim. Kötü oynuyor olabilirim, bilemem. Beni beğenmiyor olabilir bazıları ama ben elimden gelenin en iyisini her zaman yapıyorum" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal