Ortalık Fena Karışacak! Seren Serengil'den Seyhan Erdağa'a Ağır Suçlama

Seren Serengil, sosyla medyadan kendisine yazılan yorumda şimdilerde TV8 ekranlarında magazin muhabirliği yapan Seyhan Erdağ için olay yorumlarda bulundu.

23.06.2018-15:11 - (Son Güncelleme: 23.07.2019-09:38) Ortalık Fena Karışacak! Seren Serengil'den Seyhan Erdağa'a Ağır Suçlama

Seren Serengil'in takipçilerin biri TV8 ekranlarında muhabirlik yapan Seyhan ERdağ hakkında yorumlarda bulundu.

Seyhan Erdağ'ın adını vermeden imalarda bulunan takipçi, Erdağ'ın eski çalıştığı magazin programının adını vererek ağır yorumlarda bulundu. Başka muhabirle ile karıştırılmaması için kilolu olan Erdağ hakkında yersiz kelimeler ile ithamlarda bulundu.

Yorumu yapan kişinin kim olduğu belirsizkeni Seren Serengil'in o yorumu silmemesi tepkilere neden oldu. Seren Serengil'den bu durum için karşı bir atak geldi.

Seren Serengil imalar ile dolu o yoruma öyle cevaplar cerdi ki yer yerinden oynayacak. Seren Serengil, 'Parası bitmiştir ya da yine araba almıştır, taksidi gelmiştir. Birisinin paralı askerleri kocasını boynuzladıkça bunları yurt dışına gönderir para verir ki düşmanlarına yazdırtsın herkes öğrenecek bu çeteyi suç duyurusunda bulundum. Ayrıca benim de zamanında verdiklerimi de geri isteyeceğim nankör bunlar çünkü' yorumunu yazdı.

Sosyla medyada yapılan o yorumlar şöyle;


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal