Orhan Kural'dan Cem Yılmaz'a Tazminat Şoku!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın, İngiltere'de yapılacak olan gösterilerine artı 18 yaş sınırı getirilmesi hakkında eleştiride bulunan Orhan Kural, Yılmaz hakkında tazminat davası açtı

06.09.2018-14:08 - (Son Güncelleme: 06.09.2018-13:51)

Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni şovunu ilk kez Londra'da gösterime sunmak için hazırlanıyor. Ünlü komedyenin şovuna İngiltere'den artı 18 yaş sınırlaması getirildi.

Prof. Dr. Orhan Kural, Cem Yılmaz'ın gösterisine getirilen yaş sınırlaması hakkında sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu ve tepkileri üzerine çekti.

'İNGİLTERE NASIL TEHLİKELİ OLDUĞUNU ANLADI'

Orhan Kural, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, 'İngiltere bu kişinin gençlik için nasıl tehlikeli olduğunu bizden önce anladı, bravo. Yıllardır anlatmaya çalışıyorum' yorumunda bulunmuştu.

'TERAPİ GÖRME ZAMANINIZ GELDİ'


Orhan Kural'ın bu paylaşımından sonra Cem Yılmaz da sessiz kalmadı ve sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Cem Yılmaz, 'Orhan Kural Bey sizi sizin yönteminizle taciz etmek istemiyorum ama artık benimle ilgili bir terapi görmenizin zamanı geldiğini düşünüyorum' cevabını verdi.

Cem Yılmaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşımın ardından Orhan Kural, ünlü komedyen hakkında 10 bin TL'lik tazminat davası açtı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal