Ömür Gedik'ten Murat Özdemir Açıklaması: Acun Tehdit Altında

MasterChef Murat Özdemir, geçtiğimiz akşam yayınladığı video ile sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Ömür Gedik, katıldığı canlı yayında karakolda yaşananları anlattı. Gedik, Acun Ilıcalı'nın tehdit altında olduğunu söyledi.

18.12.2018-11:23 - (Son Güncelleme: 18.12.2018-11:21) Ömür Gedik'ten Murat Özdemir Açıklaması: Acun Tehdit Altında

TV8'in sevilen yarışma programında tanınan MasterChef Murat Özdemir, geçtiğimiz akşam papağanına zarar verdiği videoyu yayımlamasının ardından sosyal medya ayağa kalkmıştı.

O gece karakola giden Ömür Gedik ise yaşananları canlı yayında anlattı. Gedik, Acun Ilıcalı'nın tehdit altında olduğunu söyledi.

'AÇILIŞI BIRAKIP KARAKOLA GİTTİM'

Bir davette olduğunu ve bir anda gündemin değiştiğini söyleyen Ömür Gedik, 'Dün gece bir davetteydim ve bir anda herkes konuşmaya başladı. Açılışı bırakıp karakola gittim. Papağan bir karanlık bir odada kilitliydi. Hayvanın yanına bir insan gittiğinde ise videodaki gibi sesler çıkarıyordu.

'ACUN! ACUN! DİYE BAĞIRIYORDU'

Murat'ı karakoldan çıkarıp sağlık kontrolüne götürdüler. Geri geldiğinde polislerle arbede yaşadı. 'Acun! Acun!' diye bağırıyordu.

'GÖZ GÖZE GELMEDİM'

'Murat ile göz göze gelmedim. Havaya bakıp Acun! Acun! diye bağırıyordu. İnsanlar galeyana gelmiş durumda. Polise karşı direnmekten ya da Acun'u tehdit etmekten belki tutuklanabilir… Papağanın röntgeninin çekildiğini öğrendim. Kırıkları varmış.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal