Okan Kurt: Söylemezsem Olmaz Programından Tehdit Mesajı Aldım

Almanya'da yaşayan kadınlardan para istediği iddia edilen Okan Kurt, Söylemezsem Olmaz programından tehdit mesajı aldığını 2. Sayfa programına katılarak canlı yayında açıkladı.

25.12.2018-13:11 - (Son Güncelleme: 25.12.2018-13:23)

Okan Kurt, geçtiğimiz akşam Beyaz TV muhabiri ile yaşadığı gerginlik yüzünden gündeme gelmişti.

Söylemezsem Olmaz adlı programda Kurt hakkında Almanya'da yaşayan kadınlardan para istediği ve Demet Akalın'ı aldattığı iddia edilmişti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına açıklama yapmak için katılan Okan Kurt, bomba açıklamalarda bulundu.

SÖYLEMEZSEM OLMAZ PROGRAMINDAN TEHDİT MESAJI ALDIM

Okan Kurt, Söylemezsem Olmaz programından tehdit mesajı aldığını belirterek 'Yarışma programının çekimine gittim. 7 yıldır eşimle beraber olduğumuz sürece canlı yayına katılmıyorum. Eşimin yaptığı işten dolayı sağda solda kapıda bizi bekleyen arkadaşlarımızı her gördüğümde insan gibi değer veriyorum.

'BİLAL ABİ FENA KİLİTLENDİ'

Bu Uğur kardeşimle her gördüğüm yerde muhatap olmuşum. Sen 10 saat süren yarışma boyuncu sen geldin bana bunu sordun. Uğur bana şu mesaj atıyor 'Abi, Bilal abi fena kilitlendi, sağlam geçirecek haberin olsun.'

'BENİ TEHDİT EDEMEZSİNİZ'

Siz ve abileriniz beni tehdit edemezsiniz Bende ona 'Kardeşim, kimse bana kilitlendi ya da geçirecek diye bir şey yapmam.' dedim. Dün ben ona 'Bana soru sorma' dedim. Ben onun 'İlk barıştığınızda ilk ben çekeyim' dediğinde ben ona güzellik yaptım. O bana dün sevgilim gibi trip attı. Ona açıp 'Bu benim numaram mı?' diye sordum oda 'değil' dedi niye aksine soruyorsun dedim. Benimle telefonla ulaşabilen kişilerden biri Uğur'dur.

'BU KADAR ÜNLÜ OLMAK İSTEMİYORUM'

Muhabirler sizin eliniz kolunuz. Bu olay olunca ben onu aradım yanlış yapıyorsun dedim. Eğer kötü niyetli bir şey yapacaksan söyle bilelim dedim. Ben çekilmekle para kazanan biri değilim ki. Ben bu kadar ünlü olmakta istemiyorum.' açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal