Okan Bayülgen'in Yeni Kanalı Belli Oldu! İlk Programı Ne Zaman?

Ünlü komedyen Okan Bayülgen, bir süredir program yapmıyordu. Okan Bayülgen'in yeni kanalı belli oldu. Okan Bayülgen'in ilk programı ne zaman? Ayrıntılar haberimizde...

10.05.2019-20:44 - (Son Güncelleme: 10.05.2019-20:37) Okan Bayülgen'in Yeni Kanalı Belli Oldu! İlk Programı Ne Zaman?

Bir süredir televizyon ekranlarından uzak olan komedyen Okan Bayülgen'in yeni kanalı TV100 oldu. Yayın hayatına yeni başlayan TV100'ün programları ve ekran yüzleri belirlendi. 

TV100 PROGRAM AKIŞI

İşte Okan Bayülgen'in de kadrosuna dahil olduğu TV100'ün program akışı:

Hafta içi her gün:

- Murat Güloğlu ile Gün Uyanıyor: Murat Güloğlu hafta içi her sabah 06.00’dan 09.00’a kadar Gün Uyanıyor’da Türkiye ve dünyanın gündemini izleyiciye aktarıyor. 

- Duymadık Demeyin: Gazeteci Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil hafta içi her gün 09.00-11.00 arası Duymadık Demeyin’de magazin dünyasındaki gelişmeleri yorumluyor, magazinin kalbi Duymadık Demeyin’de atıyor.

- Parasal: Nazlı Bolak ve ünlü ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin 11.00-12.00 saatleri arasında ekonominin nabzını Parasal’da tutuyor, günün ekonomi başlıklarını çıkarıyor. İş dünyasının yöneticilerinin de ağırlandığı Parasal’da ayrıca haftanın her günü piyasalar değerlendiriliyor.

- Emre Buga ile Ana Haber Bülteni: Sıcak gelişmeler, son dakika bağlantıları, özel haberlerle günün getirdikleri 19.00-21.00 saatleri arasında Emre Buga’nın sunacağı ana haber bülteninde ekrana geliyor. 

- Hilal Ergenekon ile Yarın’dan Önce: Hilal Ergenekon her akşam 23.00’te günü özetliyor. Vatandaşın gündemi Yarın’dan Önce’de belirleniyor. Birbirinden özel konuklarıyla Ergenekon geceye renk katıyor. 

- Ramazan Özel: TV100 Ramazan ayı boyunca her gece sahur vaktinde ikinci bir ana haber bültenini canlı olarak yayınlıyor. Hafta içi 02.00-04.00, hafta sonu 02.00-03.30 saatleri arasında yayınlanacak olan Ramazan Özel haber bültenini Pazartesi ve Cumartesi geceleri Ceren Akdağ, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar geceleri Emre Buga sunuyor. 

TV100’ün hafta içi ve hafta sonu gün boyu haber bültenlerini sunacak spikerler ise Duygu Çuhadar, Tamay Kılıç ve Sevgi Deniz.

Hafta içi 21.00-23.30 Gündem Kuşağı

Pazartesi:

Emre Buga ile Bakış Açısı: Emre Buga bir önceki haftanın devrettiklerini anlatıp konuklarıyla haftanın en sıcak mevzularını masaya yatırıyor.

Salı:

Metehan Demir’in Salı konukları: Gazeteci Metehan Demir dış politika, strateji ve özel güvenlik konularını konuklarıyla tartışıyor.

Çarşamba:

Ahu Özyurt ile Şimdi Konuşalım: Gazeteci Ahu Özyurt konuklarıyla siyasetin nabzını tutuyor.

Perşembe:

Ahmet Han ile Yüz Yüze: Dobralığıyla tanınan ünlü siyaset bilimci Ahmet Han Yüzyüze’de haftanın siyaset gündemini yorumluyor.

OKAN BAYÜLGEN CUMA AKŞAMI PROGRAM YAPACAK

Cuma: 

Okan Bayülgen ile Muhabbet Kralı: TV dünyasının yaramaz çocuğu Okan Bayülgen sanat ve show dünyasının ünlüleriyle keyifli bir muhabbete dalıyor, izleyici haftanın yorgunluğunu Muhabbet Kralı’yla atıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal