Nur Yerlitaş canlı Yayında Hadise'den Özür Diledi

Hadise, annesinin intihar ettiğini canlı yayında söyleyen ünlü modacı Nur Yerlitaş2ın özür dilemesini istemişti. Yerlitaş, 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak Hadise'den özür diledi.

17.12.2018-14:21 - (Son Güncelleme: 17.12.2018-14:18)

Geçtiğimiz aylarda Hadise, annesinin intihar etmesi ile sarsılmış ve kardeşleriyle olan bağlarını koparmıştı.

Ünlü modacı nur Yerlitaş, canlı yayında Hadise'nin intihar ettiğini söylemişti. Nur Yerlitaş'ın açıklamalarına öfkelenen Hadise ise kendisinde özür dilemesini istemişti.

Nur Yerlitaş, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlandı ve Hadise'den canlı yayında özür diledi.

'3 HAFTA SONRA ANLATTIM'

Ünlü modacı telefon bağlantısında 'Benim yengem o hastanede ameliyat oldu. O hastanenin sahibi de benim çok yakın arkadaşımdı. Gece 2'de Hadise'nin annesi için 'Başka bir hastanede ama oraya gelmek istiyorlar' diye aradım. Sonra hallettiler. Ben 3 hafta sonra başka bir kanalın yayına bağlanıp anlattım.

'HADİSE'DEN ÖZÜR DİLERİM'

Sizi tüm şerefimle temin ederim neden yaptım niye yaptım bilmiyorum. Ben bir buçuk sene kansermişim. O konuşmaları falan hiç hatırlamıyorum. Hadise'den tekrar özür dilerim, bin kerede dilerim söz konusu annedir.' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal