Noyan, Diriliş Ertuğrul'a Geri Mi Dönüyor?

TRT 1'in fenomen dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul heyecan dolu bölümleri ile Çarşamba akşamlarını kasıp kavurmaya devam ederken izleyenleri heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Noyan, Diriliş Ertuğrul'a geri mi dönüyor? İşte ayrıntılar...

03.05.2018-14:52 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-17:05) Noyan, Diriliş Ertuğrul'a Geri Mi Dönüyor?

TRT 1 ekranlarında fırtına gibi esen başrollerinde Engin Altan Düzyatan'ın rol aldığı Diriliş Ertuğrul dizisi izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Diziye katılan yeni oyuncular ile bütün dikkatleri üzerine çeken ve kadrosunu genişleten Diriliş Ertuğrul'da izleyiciyi heyecanlandıran gelişme yaşandı.

2. sezona damgasını vuran Ertuğrul'un başdüşmanı olan Baycu Noyan, Ertuğrul Bey'i zorlayan düşmanlardan olmuştu. Baycu Noyan diziye veda etmişti ve en sevilen karakterler arasına adını yazdırmıştı.

Kötü bir karakter olmasına rağmen Noyan kısa sürede izleyici tarafından sevilmiş, oyunculuk yeteneği ile beğeni toplamıştı.

Ertuğrul Bey, Noyan'ı ellerinden ağaca çivileyerek işkence etmiş daha sonra kardeşi Sungurtekin ile girdiği teke tek mücadelede esnasında kurtulan Noyan, Ertuğrul Bey'e saldırmış kısa zaman sonra öldürülmüştü.

Dizide öldü olarak gösterilen Noyan'ın cesedi gösterilmemişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal