Nilgün Belgün'den Yıllar Sonra Gelen İtiraf: Aldatıldığımı Telesekreterden Öğrendim

Ünlü oyuncu Nilgün Belgün, 2. sayfa programının konuğu oldu. Aldatıldığını programda açıklayan Belgün'den şaşırtan bir itiraf da geldi.

19.12.2018-12:56 - (Son Güncelleme: 19.12.2018-12:54) Nilgün Belgün'den Yıllar Sonra Gelen İtiraf: Aldatıldığımı Telesekreterden Öğrendim

Usta oyuncu Nilgün Belgün, 2. sayfa programına konuk oldu. Belgün, yıllar önce yaşadığı aldatılma olayıyla şaşkınlık yarattı.

'O KADINDA EVLİYDİ'

Nilgün Belgün, yıllar önce eşinin kendisini evli olan bir arkadaşıyla aldattığını 'Turnedeydim, ama bir şey hissediyordum. Biz bir gruptuk ve grup içerisinde tatsız bir şeydi. O kadında evliydi ve ben halinden tavrından bir şeyler olduğunu anlıyordum. Benim eşim müzisyendi, kadın hep tek düğmesini aça aça şarkı isterdi.

'ALDATILDIĞIMI TELESEKRETERDEN ÖĞRENDİM'

Eşim hatalı ben ondan sorumluyum ama kadınlarda baya girgin. O günde Galatasaray gecesi vardı eşimde 'eve gelip hazırlan sonra buraya gel' dedi. Eve geldiğimde telesekretere bastım kadının sesini duydum. Onlar konuşurken telesekreter açılmış ve bütün konuşmaları kaydetmiş. Aldatıldığımı telesekreterden öğrendim.' sözleri ile anlattı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal