Nihat Doğan Özür Diledi: Bir Daha Asla Yapmayacağım

Ünlü türkücü Nihat Doğan sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak bir daha magazin programı yapmayacağını söyledi. Doğan ayrıca, başta Gülben Ergen olmak üzere tüm sanatçı dostlarından da özür diledi.

02.10.2018-18:28 - (Son Güncelleme: 02.10.2018-18:22) Nihat Doğan Özür Diledi: Bir Daha Asla Yapmayacağım

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan, sosyal medya sayfasından açıklama paylaşarak, "Topraktan geldik, toprağa gideceğiz, mesele çamurlaşmamak! Empati yapmak, kendini sorgulamak, hatalarınla yüzleşmek insanlaşmıştır, hatada yanlışta, ısrar ise şeytani bir fıtrattır. Bir daha kesinlikle magazin programı yapmayacağım." dedi.

"TÜM SANATÇILARDAN HELALLİK İSTİYORUM"

Sosyal medya sayfası üstünden takipçileriyle videosunu paylaşan Nihat Doğan, "Dünya tahta bir beşikle gelip, tahta bir baston ile gelip gideceğimiz bir mekandır. Topraktan geldik, toprağa gideceğiz, mesele çamurlaşmamak! Empati yapmak, kendini sorgulamak, hatalarınla yüzleşmek insanlaşmıştır, hatada yanlışta, ısrar ise şeytani bir durumdur. Bir daha kesinlikle magazin programı yapmayacağım bu nedenle de, üzdüğüm kırdığım hakkına girdiğim vebalini ve ahını aldığım başta @gulben123 olmak üzre tüm sanatçı dostlarımdan helallik istiyorum. Ha bu arada ben programı bırakırken koltuğuma göz diken insanların bana adamlık dersi vermesi gereksizdir. Kimseyle kavga etmek gibi bir uğraşım da yok. Rabbim hepimizin yolunu açık eylesin hepimize bol kazançlar versin inşaAllah." dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal