New York Moda Haftasına Nicki Minaj ve Cardi B'nin Kavgası Damgasını Vurdu!

Ünlü rapçi Cardi B ve şarkıcı Nicki Minaj, New York Moda Haftası'nda birbirine girdi. İki ünlü ismin kavgası geceye damgasını vurdu.

08.09.2018-13:19 - (Son Güncelleme: 08.09.2018-12:54)

New York Moda Haftasın'a Nicki Minaj ve Cardi B gibi ünlü isimler katıldı. Dün gece düzenlenen partiye Nicki Minaj ve ünlü rapçi Cardi B'nin kavgası damgasını vurdu.

İki ünlü isimde dzeünlenen kutlamalara katıldı. Kavagnın çıkma nedeninin Cardi B'nin kızı hakkında yapılan ağır yorumlar olduğu iddia edildi.

Cardi B, Nicki Minaj'ın masasına doğru giderken güvenlik görevlilerinin anında müdahele ettiği ve kavgayı durdurduğu söyleniyor. Ünlü rapçi, ayakkabısını Nicki Minaj'a fırlattı ancak isabet ettiremediği de iddialar arasında yerini alıyor.

Görevliler olaya anında müdahale etti ve Cardi B'yi dışarı çıkardı. Konuklar kavga anını ise saniye snaiye cep telefonları ile kaydetti.

Cardi B ise sosyal medyadan dün gece yaşadığı olayla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Cardi B, 'Sektördeki diğer sanatçıları eğer benimle çalışırsa onlarla çalışmayı bırakacağınız şeklinde tehdit ettiniz. Hakkımda büyük konuşmanıza izin veriyorum. Fakat çocuğumdan bahsettiğinizde…' dedi ve hakaretk içerikli yazısını paylaştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal