Nagehan Şaşmaz, Necati Şaşmaz Hakkında 6 Ay Uzaklaştırma Kararı Aldırdı

Boşanma aşamasında olan ve birbirlerinden istedikleri tazminat paraları ile gündeme gelen Nagehan Şaşmaz ve Necati Şaşmaz cephesinden yeni bir haber geldi. Nagehan Şaşmaz, Necati Şaşmaz hakkında mahkemeden 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

07.02.2019-11:17 - (Son Güncelleme: 07.02.2019-11:14) Nagehan Şaşmaz, Necati Şaşmaz Hakkında 6 Ay Uzaklaştırma Kararı Aldırdı

Boşanma aşamasında olan ve birbirlerinden istedikleri tazminat paraları ile gündeme gelen Nagehan Şaşmaz ve Necati Şaşmaz cephesinden yeni bir haber geldi. Nagehan Şaşmaz, Necati Şaşmaz hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Kurtlar Vadisi dizisi ile uzun zaman ekranlarda boy gösteren Necati Şaşmaz ve 7 yıllık eşi Nagehan Şaşmaz, karşılık olarak boşanma davası açtı.

Necati Şaşmaz, eşinden 10 milyon TL'lik tazminat talebi ile konuşulurken Nagehan Şaşmaz'da eşinden 20 milyon TL tazminat talep etmişti. İkili arasında velayet savaşı da yaşanırken yeni bir gelişme yaşandı.

Nagehan Şaşmaz, mahkemeye sunduğu dilekçede eşinin kendisini tehdit ettiği ve şiddet uyguladığını ifade ederek 'Sana Polat Alemdar gibi davranacağım' dediğini de dilekçesine eklemişti.

NAGEHAN ŞAŞMAZ İÇİN KORUMA KARARI

Mahkeme, dilekçeyi inceledikten sonra Necati Şaşmaz'a darbe niteliğinde bir karar verdi. Mahkeme, Nagehan Şaşmaz'ın tedbir kararını kabul ederken koruma altına alınmasına karar verildi. Mahkeme, ünlü oyuncu Necati Şaşmaz'ın bulundurulması ve taşınması kanunen izin verilen silahlarını da polise teslim edecek.

6 AY UZAKLAŞTIRMA KARARI

Necati Şaşmaz, eşi Nagehan Şaşmaz'ı tehdit ettiği ve şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkeme hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal