Mustafa Sandal ve Emina Sandal'dan 'Anlaşmalı' Boşanma

Mustafa ve Emina Sandal çiftinin 10 yıllık evliliği tek celsede bitti. Çiftin ortak bir şekilde hazırlamış olduğu boşanma protokolü ile gündeme oturdu.

07.06.2018-15:37 - (Son Güncelleme: 07.06.2018-15:22) Mustafa Sandal ve Emina Sandal'dan 'Anlaşmalı' Boşanma

Mustafa Sandal ve Emina Jahovic 10 yıllık süren evliliklerine noktayı koydu. Ünlü çiftin boşanma davası 15 dakika sürdü. Emina Jahovic'in avukatı Salim Baki çftin anlaşmalı olarak boşanmalarına karar verilmesini istedi ve bir boşanma protokolü sundu.

Mahmeke çiftin anlaşmalı olrak boşanmasına karar verdi ve çocukların velayeti anne Emina Jahovic'e verildi.

Emina Jahovic'in avukatının mahkemeye sunmuş olduğu protokole göre; çocukların velayeti anneye verilecek. Çocuklar babayla belirli günlerde görüşecek. Çiftin oturduğu Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'de bulunan ev, en az 3 milyon dolara satılacak. 

1 milyon dolar Mustafa Sandal'ın, 2 milyon dolar Emina Jahovic'in olacak. Emmina Jahovic'e ödenecek 2 milyon doların en az 500 bin doları çocukların üniversite eğitimleri için ayrılacak.

Şartların sonucunda boşanmanın bedeli toplam 10 milyon liranın üzerine çıkıyor.

Mustafa Sandal, Emina Jahovic'e aylık 25 bin lira nafaka ödemesine karar verildi. Ancak Emina Jahovic'in evlilik yapması durumunda nafaka kaldırılacak. Diğer yandan Emina Jahovic, ortak olduğu kozmetik firmasından kazanç elde etmeye başladığı zaman nafakada azalmaya gidilecek.

MUSTAFA SANDAL'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal