Mustafa Sandal Serel Yereli Hakkında Sessizliğini Bozdu

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın adı sosyal medyada verdiği cesur pozlar ile konuşulan hem oyuncu hem şarkıcı Serel Yereli ile anılmaya başlanmıştı. Sandal, konu hakkında sessizliğini bozdu ve sosyal medyadan bir açıklama yayımladı.

19.11.2018-13:10 - (Son Güncelleme: 19.11.2018-13:07) Mustafa Sandal Serel Yereli Hakkında Sessizliğini Bozdu

Emina Jahovic ile 10 yıllık evliliğini sonlandırmasının ardından uzunca bir süre yalnız kalan Mustafa Sandal, son dönemde sürekli farklı biriyle anılması şaşkınlık yaratmıştı.

İlk olarak Ceren Hindistan ile adı aşk dedikodularına karışan Sandal'ın daha sonra kendisinden yaşa küçük biri ile olduğu iddia edilmişti. Daha sonra Ceren Hindistan'ın da söylemleri üzerine Sandal'ın Irmak Ünal ile aşk yaşadığı konuşulmuştu.

Mustafa Sandal geçtiğimiz günlerde Bodrum Masalı adlı dizi ile tanınan ve daha sonra Londra2ya yerleşip şarkıcılık oylunda ilerleyen Serel Yereli ile bir araya gelmişti. İkilinin bu buluşmasının ardından aşk dedikoduları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Mustafa Sandal, Serel Yereli ile hakkında çıkan aşk dedikodusu haberlerine karşı sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından bir açılama yayımlayan Mustafa Sandal, Serel yereli ile aşk yaşadığı haberlerini yalanladı.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal