Mustafa Ceceli'nin Eşi Selin İmer Estetiksiz Hali

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli'nin eşi Selin İmer'in estetiksiz halini görenler gözlerine inanamadı. İmer'İn estetiksiz hali sosyal medyayı salladı.

02.02.2019-08:37 - (Son Güncelleme: 02.02.2019-08:33) Mustafa Ceceli'nin Eşi Selin İmer Estetiksiz Hali

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli'nin eşi Selin İmer'in estetiksiz halini görenler gözlerine inanamadı. İmer'İn estetiksiz hali sosyal medyayı salladı.

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ile 2017 yılının Temmuz ayında nikah masasına oturan Selin İmer'in estetiksiz hali görenleri şaşkına uğrattı.

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programında Selin İmer'in estetik yaptırmadan önceki hali ekranlara getirildi. İmer'in o halini görenler gözlerine inanamadı.

'DOKTORUNU TANIMAK İSTERİM'

Programda Selin İmer'in fotoğrafının yayınlanmasının ardından sosyal medya sallandı. Sosyal medya kullanıcıları 'Bu resmen sahtekarlık. Estetik yasaklanmalı.' ve 'Başarılı operasyonlar geçirmiş. Doktorunu tanımak isterim.' şeklinde yorumlar yapıldı.

SELİN İMER KİMDİR?

Merhum iş adamı İnsel İmer ile Canan İmer'in kızları sarışın güzel Selin İmer, 14 Ocak 1983’te dünyaya geldi. İtalyan Orta Okulu ve MEF Okulları'nda orta öğrenimini tamamlayan sosyetik güzel İmer, ABD'ye giderek psikoloji, moda ve reklam üzerine eğitim aldı. Yedi yıl yurt dışında hayatını devam ettiren sarışın güzel Selin İmer, ülkeye döndükten sonra pek çok isimle anıldı.

Selin İmer'in adı Doruk Kaya, Alican Ulusoy ve Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili gibi ünlülerle anılmıştı. Yıldız futbolcu Arda Turan ile de ismi anıldı. Fakat her iki isim de iddiaları yalanladı.

Kürk giydiği için ünlü isimler tarafından eleştiri oklarının hedefi haline gelen Selin İmer, “Şuna param yetmiyor’ desene! Hayvanı ben mi katlettim?” yanıtını vererek büyük tepki çekmişti. Bir dönem fazla kilolarıyla dikkat çeken sosyetik güzel Selin İmer, Şeyda Coşkun'dan yardım alarak bir buçuk ay gibi kısa bir sürede 10 kilo vermeyi başarmıştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal