Mülayim'den Sonra Seda Sayan Hakkında Yeni Bir Suçlama!

Geçtiğimiz gün katıldığı programda Seda Sayan'ın kendisini cuma namazına gittiği için işten kovdurduğunu söyleyen Mülayim lakaplı Cengiz Çimen'in ardından yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

27.12.2018-10:25 - (Son Güncelleme: 27.12.2018-10:23) Mülayim'den Sonra Seda Sayan Hakkında Yeni Bir Suçlama!

Seda Sayan'ın yıllarca yanında yer alan Mülayim lakaplı Cengiz Çimen ve eşi Sibel Çimen, geçtiğimiz gün bir programda bomba iddialarda bulundu. Çimen, Seda Sayan'ın kendisini cuma namazına gittiği için stüdyoda bulunmaması nedeniyle işten kovdurduğunu öne sürdü.

Seda Sayan, Çimen'in iddialarının ardından sosyal medya hesabından açılamada bulunarak 'Namaz kıldı diye işten kovan da kovuldum diye ağlayan da namerttir' ifadelerine yer verdi.

Seda Sayan hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı Seda Sayan hakkında 'Yıllar önce akülü sandalye için gitmiştik. Annemlerin başörtülerini çıkarması gerektiğini söylediler. Böyle olacağını bilseydik hiç gitmezdik.' iddiasıyla ortalığı karıştırdı.

Seda Sayan takipçisinin iddiasına ateş püskürdü. Sayan, 'Bunu direkt Seda Sayan bize söyledi onun ağından duyduk diyebilir misin? Allah'tan korkmadan merak ediyorum yaz şimdi bekliyorum' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal