Müge Anlı'da Baba, Oğlunu Öldürdüğünü İtiraf Etti

ATV'nin reyting rekorları kıran gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te kan donduran bir itiraf yapıldı. Arif Karakollu, oğlu Engin Karakollu'yu vurarak öldürdüğünü itiraf etti.

09.04.2019-14:03 - (Son Güncelleme: 10.04.2019-17:02)

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Şaziment Karakollu, kayıp olan oğlu Engin Karakollu'yu aramak için başvurdu. Şaziment Karakollu, eşi Arif Karakollu'dan şüphelendiğini ifade etti. Şaziment Karakollu, kötü haberi canlı yayında aldı.

Arif Karakollu, oğlundan şiddet gördüğünü ve oğlunun psikolojik sorunları olduğu söylemişti. Arif Karakollu, oğlu Engin Karakollu'yu öldürdüğünü itiraf etti.

'OĞLUMU BEN ÖLDÜRDÜM'

Arif Karakollu, canlı yayında konuşacağını ancak kızı ve eşinin stüdyodan çıkarılmasını istedi. Müge Anlı, Arif Karakolu'nun kızı ve eşini stüdyodan çıkardı. Arif Karakollu, 'Oğlumu ben öldürdüm.' diyerek itirafta bulundu.

'KENDİMİ KORUMAK İÇİN TÜFEĞİMLE YATIYORDUM'

Arfi Karakollu, olayı detaylı olarak anlattı. Arif Karakollu, 'Her gün gelip beni tehdit ediyordu. Kendimi korumak için tüfeğim yatağımın altında yatıyordum. Onu döşünden tek kurşunla vurdum. Hemen öldü. Sonra onu mandıranın kenarına gömdüm. Toprağı 1 metre falan kazdım. Üzerini de samanlarla örttüm. Ben bunlardan önce size başvurup anlatacaktım ama onlar benden önce davrandı. Huzurlu uyuyamıyorum. Pişmanım ama mecbur kaldım.' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal