Mucize Filmi Konusu Ne? Mucize Filmi Oyuncuları Kimler? Mucize Filmi Nerede Çekildi?

Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp oynadığı Mucize filmi beyazperde de çok ses getirmişti. Mucize filmi konusu ne? Mucize filmi oyuncuları kimler? Mucize filmi nerede çekildi?

31.01.2019-16:59 - (Son Güncelleme: 31.01.2019-16:58) Mucize Filmi Konusu Ne? Mucize Filmi Oyuncuları Kimler? Mucize Filmi Nerede Çekildi?

Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp oynadığı Mucize filmi beyazperde de çok ses getirmişti. Mucize filmi konusu ne? Mucize filmi oyuncuları kimler? Mucize filmi nerede çekildi?

Mahsun Kırmızıgül'ün birçok farklı köyde çekimleri yapılan Mucize filmi konusuyla ilgi odağı oldu. Başrollerinde Talat Bulut, Mert Turak, Seda Tosun, Zafer Alpat, Meral Çetinkaya ve Ali Sürmeli gibi isimler yer alıyor.

Film 1960'lı yıllarda darbe döneminde geçiyor. Fakirliğin olduğu bir köyde okumak için bekleyen çocuklar ve onların öğretmenlerinin hikayesi kaleme alındı.

MUCİZE FİLMİ KONUSU NE?

Mahir öğretmen ailesini geride bırakır ve imkansızlıkların olduğu bir köyde öğretmenlik yapmayı tercih eder. Köyde okul yaptıran Mahir, kızlarını okula göndermeyen ailelerin düşüncelerini de değiştirmeye çalışır.

Aziz, köyün delisi gibidir ve Mahir öğretmen ondan korkar. Mahir daha sonra ondaki durumların farkına varır ve okuma yazma öğretmek için kolları sıvar.

MUCİZE FİLMİ OYUNCULARI

Mucize filminde Mahsun Kırmızıgül'ün yanı sıra Talat Bulut, Mert Turak, Seda Tosun, Zafer Alpat, Meral Çetinkaya ve Ali Sürmeli gibi isimler yer alıyor.

MUCİZE FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Yönetmenliğini ve senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün üstlendiği Mucize filmi İzmir Foça, Uşak, Kars ve Kağızman’a bağlı bir köyde çekimleri tamamlandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal