Michelangelo, Rönesans Döneminde Floransa'nın Önde Gelen Medici Ailesi'nin Özel Bir İsteği Üzerine Hangisini Yapmıştır?

ATV'nin fenomen yarışma programı olan Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan yarışmacıya bu sorulan Michelangelo, Rönesans döneminde Floransa'nın önde gelen Medici Ailesi'nin özel bir isteği üzerine hangisini yapmıştır? sorusu için araştırmalar yapıldı. İşte sorunun cevabı...

23.05.2018-12:04 - (Son Güncelleme: 23.05.2018-11:45) Michelangelo, Rönesans Döneminde Floransa'nın Önde Gelen Medici Ailesi'nin Özel Bir İsteği Üzerine Hangisini Yapmıştır?

ATV'nin fenomen yarışma programı olan Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan yarışmacıya bu sorulan Michelangelo, Rönesans döneminde Floransa'nın önde gelen Medici Ailesi'nin özel bir isteği üzerine hangisini yapmıştır? sorusu için araştırmalar yapıldı. 

Michelangelo, Rönesans döneminde Floransa'nın önde gelen Medici Ailesi'nin özel bir isteği üzerine hangisini yapmıştır? ATV'nin fenomen yarışma programı olan, sunuculuğunu Murat Yıldırım'ın üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan yarışmacıya bu soru soruldu. Peki Michelangelo, Rönesans döneminde Floransa'nın önde gelen Medici Ailesi'nin özel bir isteği üzerine hangisini yapmıştır? sorusunun yanıtı haberimizde...

Michelangelo, Rönesans döneminde Floransa'nın önde gelen Medici Ailesi'nin özel bir isteği üzerine hangisini yapmıştır? aramalarının detayı yazımızın devamında.

ATV'nin en sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster'de 60 bin TL değerindeki soruda yarışmacıya, 'Michelangelo, Rönesans döneminde Floransa'nın önde gelen Medici Ailesi'nin özel bir isteği üzerine hangisini yapmıştır?' sorusu yöneltildi. Sorunun cevap şıkları arasında 'Kardan adam, Su kaydırağı, Tahteravalli ve Labirent bahçe' seçenekleri vardır.

Michelangelo, Rönesans döneminde Floransa'nın önde gelen Medici Ailesi'nin özel bir isteği üzerine hangisini yapmıştır? sorusunun yanıtı ise çok merak edildi.

Michelangelo Rönesans döneminde Floransa'nın önde gelen Medici Ailesinin özel bir isteği üzerine hangisini yapmıştır?

A) Kardan Adam

B) Tahterevalli

C) Su Kaydırağı

D) Labirent Bahçe

Michelangelo, Rönesans döneminde Floransa'nın önde gelen Medici Ailesi'nin özel bir isteği üzerine hangisini yapmıştır? sorusunun yanıtı 'Su kaydırağıdır'.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal