Meral Kaplan'ın Eşine Zorlama Hapsi

Eski manken ve oyuncu Meral Kaplan boşanmak istediği eşi Erhan Kiani için uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Kararı ihlal eden Kiani’ye 5 gün zorlama hapsi verildi.

02.04.2019-12:49 - (Son Güncelleme: 02.04.2019-12:41) Meral Kaplan'ın Eşine Zorlama Hapsi

Eski manken ve oyuncu Meral Kaplan boşanmak istediği eşi Erhan Kiani için uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Kararı ihlal eden Kiani’ye 5 gün zorlama hapsi verildi. 

Kaplan ve Kiani çifti 2011 yılında hayatlarını birleştirmişti. Evliliklerinden 4 yıl sonra bir kız çocukları oldu. Ancak aralarında büyük tartışmalar ve şiddetli geçimsizlik yaşayan çift kısa süre içinde boşanmaya karar verdi.

‘ANNEMİ DARP ETTİ’

Kaplan, kısa süre önce eşinin Bodrum’daki evlerine gidip kendi çocuğunu kaçırmaya çalıştığı ve annesini darp ettiğini söyleyerek sosyal medyadan çağrıda bulunmuş ve avukatı aracılığıyla şikayette bulunmuştu.

Oyuncu Kaplan, iş adamı eşi için mahkemeden uzaklaştırma ve koruma tedbiri kararı aldırdı. Annesini darp ettiği ve çocuğunu kaçırmaya yeltendiği için karar aldıran Kaplan’ın avukatı, Erhan Kian’nin 5 gün önce Çorlu Cezaevine girdiğini açıkladı.

Kaplan'ın avukatı Zeynep Hatemi açıklamasında, ‘Erhan Kiani, müvekkile ve yakınlarına yaklaşmamasına ilişkin Aile Mahkemesi tarafından verilen koruma kararını açıkça ihlal etmiştir. Erhan Kiani, Meral Kaplan Kiani'ye karşı dört yaşındaki küçük çocuğunu kullanmaktan çekinmemekte, müvekkili hukuki süreçte yıldırmaya çalışmaktadır. Bu şahsın suç teşkil eden ve hukuk tanımaz ve toplumca benimsenen etik değerlere aykırı eylemlerine karşı, müvekkilimiz küçük çocuğunun en iyi şekilde bakımı sürdürdüğü hukuk mücadelesinden asla vazgeçmeyecektir’ dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal