Menajeri'nden Kalben'e 1 Milyon Dolarlık Tazminat Davası

Son dönemin en çok çıkış yakalayan sanatçıları arasında yer alan Kalben, menajeri Engin Akıncı'nın açtığı 1 milyon dolarlık cezai tazminat davasıyla karşı karşıya kaldı.

17.04.2018-12:04 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-11:47) Menajeri'nden Kalben'e 1 Milyon Dolarlık Tazminat Davası

Son dönemin en çok çıkış yakalayan sanatçıları arasında yer alan Kalben, menajeri Engin Akıncı'nın açtığı 1 milyon dolarlık cezai tazminat davasıyla karşı karşıya kaldı.

1.5 yıl evli kaldığı Berkant Ali İncesaraç'tan boşandıktan sonra menajeri Engin Akıncı'nın açtığı 1 milyon dolarlık cezai tazminat davasıyla gündeme gelen Kalben, sahne, konser ve reklam gelirinin yüzde 50'sini alan menajeri Akıncı'nın sözleşmesini geçtiğimiz yıl feshetmişti.

1 MİLYON DOLARLIK TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Kalben, 2015'te Zoom menajerlik şirketinin sahibi Engin Akıncı ile Sahne, konser ve reklam gelirlerinin yüzde 50'sini alması koşuluyla sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında sözleşmeyi feshetmesi üzerine Engin Akıncı, şarkıcıya 1 milyon dolar cezai şartı öne sürerek dava açtı.

KALBEN DURUŞMAYA KATILMADI

İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde açılan davanın duruşmasına Engin Akıncı avukatlarıyla birlikte katıldı. Kalben'i ise avukatı Ahu Ülgen'in temsil ettiği Duruşmada tarafların tanıkları dinlendi.

KALBEN ÇOK ÇALIŞIP AZ KAZANIYOR

Kalben'in ağabeyi Murat Sağdıç, kardeşinin çalışmasına rağmen kendilerinden para istediğini, mutsuz olduğunu ve müziği bırakma noktasına geldiğini belirtti.

MENAJERİ KONSERLERE KATILMAMIŞ

Kalben'in tanıkları ise menajer Engin Akıncı'nın Anadolu konserlerine gitmediğini sadece İstanbul ve yurt dışı konserlerine ailesi ile katıldığını söyledi.

MAHKEME DURUŞMAYI ERTELEDİ

Ara kararını açıklayan mahkeme, dosyada eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.



 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal