Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Meleklerin Aşkı Yeni Bölümü Olan 3. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show TV ekranlarında yayınlanan Meleklerin Aşkı dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı dizisi fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

13.07.2018-10:36 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-10:34)
Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Meleklerin Aşkı dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı dizisi fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

Başrollerinde Oya Başar, Gülper Özdemir ve Berkay Hardal'ın rol aldığı Meleklerin Aşkı dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

MELEKLERİN AŞKI 3. BÖLÜM FRAGMANI

Meleklerin Aşkı dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Meleklerin Aşkı dizisi 3. bölüm fragmanında; Necmettin, ortadan kaybolan tarantulayı küçümser ve Yağmur'un üstünü çıkarmasını kastederek, '“Hayret bir şey küçücük haşerat yüzünden insan soyunur muymuş' demesi üzerine örümcek omzuna düşer. Korku ile üstünü çıkarmaya başlayan Necemettin kendi lafını yutmuş olur.

Melek ise hayalindeki sevgiliyi anlatır.

Öte yandan rukiye, Melek ve Yağmur'u alıp Alaçatı'ya tatile gider. Orada Nuri Alço ile karşılaşırlar ve Rukiye'ye olan ilgisi Yağmur ve Melek'i çok şaşırtır.

Meleklerin Aşkı 3. bölümü ile 19 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20:00'da Show TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;