Meleklerin Aşkı Yeni Bölümü Olan 2. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show TV ekranlarında yayınlanan Meleklerin Aşkı dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı dizisi fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

06.07.2018-12:46 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-12:38)

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Meleklerin Aşkı dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı dizisi fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

Başrollerinde Oya Başar, Gülper Özdemir ve Berkay Hardal'ın rol aldığı Meleklerin Aşkı dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

MELEKLERİN AŞKI 2. BÖLÜM FRAGMANI

Meleklerin Aşkı dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Meleklerin Aşkı dizisi 2. bölüm fragmanında; Melek'in Yağmur'u uygunsuz bir vaziyette görmesi ikilinin arasını açar ve bu durum ev halkı tarafından farkedilir.

Rukiye, Deniz ve Yağmur ikilisinin arasında neler olduğunu öğrenir. Öte yandan Yağmur, Deniz'e başka birinden hoşlandığını söyler. Bu durumda Yağmur'un kimden hoşlandığı büyük merak konusu oldu.

Meleklerin Aşkı 2. bölümü ile 12 Temmuz Perşembe akşamı saat 20:00'da Show TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal