Meleklerin Aşkı Yeni Bölümü Olan 1. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Meleklerin Aşkı dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı dizisi fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

08.06.2018-15:06 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-14:52)

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Meleklerin Aşkı dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı dizisi fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

Başrollerinde Oya Başar, Gülper Özdemir ve Berkay Hardal'ın rol aldığı Meleklerin Aşkı dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

MELEKLERİN AŞKI 1. BÖLÜM FRAGMANI

Meleklerin Aşkı dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Meleklerin Aşkı dizisi 1. bölüm fragmanında; Yağmur bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılmıştır. Yağmur çok zeki, merhametli, sevgi dolu bir adamdır.

Melek, Yağmur'un tam aksine inatçı bir kızdır. Melek'in annesi Rukiye ise bu iki farklı insanı bilrştirecek olan kişidir.

Rukiye damadına ve kızına sinirlenip huzurevine yerleşmiştir. Rukiye, Yağmur'u öz oğlu gibi sever ve Melek ile evlenmesi için elinden gelen her şeyi yapar. Rukiye'nin işi kolaydır çünkü Yağmur, Melek'e aşık olmuştur.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal