Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Meleklerin Aşkı Fragman - 6. Bölüm - 2. Fragman

Show TV ekranlarında yayınlanan Meleklerin Aşkı dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı dizisi 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar...

09.08.2018-13:25 - (Son Güncelleme: 09.08.2018-13:19)
Show TV ekranlarında yayınlanan Meleklerin Aşkı dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı dizisi 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ayrıntılar haberimizin detayında...

Başrollerinde Oya Başar, Gülper Özdemir ve Berkay Hardal'ın rol aldığı Meleklerin Aşkı dizisi 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

MELEKLERİN AŞKI 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Meleklerin Aşkı dizisi 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Meleklerin Aşkı dizisi 6. bölüm 2. fragmanında;  Necmettin, Türkçeyi unutmuş Rusça konuşmaya başlamıştır. Melike ise bu durum karşısında kıskançlık krizlerine girer. Necmettin bu konuya çözüm ararken başını daha çok belaya sokar.

Öte yandan Yağmur bir yanda evdeki durumlar ile ilgilenirken diğer yandan da Deniz'le uğraşmaktadır.

Sercan ise ikiliyi yakınlaştırmak için yazlığına davet eder. Burada da aşkını ilan etmeyi başaramayan Yağmur ikinci bir şans olarak Rukiye'nin düzeneldiği kampta şansını deneyecektir.

Meleklerin Aşkı 6. bölümü ile bu akşam saat 20:00'da Show TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;