Mehmet Ali Erbil Uyandı! İlk İsteği İse Şaşkınlık Yarattı

Uzun zamandır yoğun bakımda tedavisine devam edilen Mehmet Ali Erbil'in yandığını doktor kardeşi Yeşim Erbil, 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak açıkladı.

20.12.2018-12:28 - (Son Güncelleme: 20.12.2018-12:49)

63 gündür yoğun bakımda tedavisine devam edilen Mehmet Ali Erbil'den sevindiren haber geldi. Solunum cihazından ayrılan Erbil'in tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Erbil'in doktor olan kardeşi Yeşim Erbil, kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak gelişmeleri anlattı.

'SOLUNUM CİHAZINDAN AYRILDI'

Yeşim Erbil, 'Son üç dört gündür, cihaza bağlama gereği duymadılar, yoğun bakımda hala ama solunum cihazından ayrıldı diyebiliriz. Bundan sonraki süreç iyileşme, daha yolumuz var ama yaşam fonksiyonlarının yerine gelmesi çok sevindirici.

'UYANDIĞI GİBİ PİZZA VE KÖFTE İSTEDİ'

63 gün oldu. O kadar sevenleri dua etti ki bir mucize gerçekleşti. Ne kadar çok seveni varmış. Abim yavaş yavaş atlatacak. Bugünleri görmek bizi çok sevindirdi. Yanına girdik, çok sınırlı bir şekilde. Yayına girip çıkıyoruz. Şu an abim konuşuyor, küçük küçük canının çektiği yiyecekleri söylüyor. Canı mantı, köfte, pizza istemiş… Şimdilik aile bireyleri görebiliyor.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal