Mehmet Ali Erbil Darp mı Edildi?

Evinin banyosunda geçirdiği kaza sonucu ameliyata alınan daha sonra kaçış sendromu hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil'in darp edildiği iddia edildi. Ünlü şovmenin kardeşi Yeşim Erbil, canlı yayına başlanarak açıklamalarda bulundu.

26.12.2018-13:15 - (Son Güncelleme: 26.12.2018-14:18)

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, evinin banyosunda düşmesinin ardından ameliyata alınmıştı. Ünlü şovmenin kaçış sendromu hastalığı nüksetmesi üzerine 70 gününü yoğun bakımda geçirmesinin ardından uyandırıldı.

Erbil hakkında ortalığı karıştıracak bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre ünlü şovmen ayrıldığı sevgilisinin ailesi tarafından darp edildi ve hastaneye kaldırıldı.

Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi Yeşim Erbil, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına bağlanarak konuya açıklık getirdi.

'YAYILDIĞINI BİLMİYORDUM. ÜZERİNDE DURMADIM'

Yeşim Erbil, bir sosyal medya hesabını takipçi kazanmak için yalan haber yaptıklarını belirterek 'Dün hastanedeydim. Stelyo gösterdi. 'Böyle bir şey yazmışlar' dedi. Yayıldığını bilmiyordum. Üstünde de durmadım. Herhalde kurdukları sayfa takipçi alsın diye yapıyorlar. Öyle bir şey olsa adli olay saklamak mümkün değil. Başa gelenler 70 gün oldu bu yaşadığı, geçirdiği şeyler darpla olacak şeyler değil. Ne diyeyim ki? Hiç öyle bir şey yok. Zaten gizleyemezsiniz ki... Adli bir olay... Böyle büyük bir olayı nasıl gizleyeceksiniz?

'ÖZEL HAYATI ORTALARDA ÇOK KONUŞULUYOR'

Öyle bir şey olsa yapanların da bir şekilde cezalandırılması gerekir. Gizlenir mi? Öyle bir şey söz konusu değil. Aslında ben camiadan çok uzağım ancak abimin özel hayatı ortalarda çok konuşulduğu için sanki çok fazlaymış gibi görünüyor. Ben bir yazı yazmıştım 'Ha bir eksik ha bir fazla bırakın magazin dünyasında olan olayları...' Normal yaşayan insanlar bile böyle yapıyor. Tabi bunu olumlamak için söylemiyorum. Adı çıktığı için... Yoksa başka bir x genç kişinin abimden daha az hanım arkadaşları olduğunu söyleyemeyiz.

'HERKES ÇAPKIN BU DEVİRDE'

Herkes çapkın hele de bu devirde. Ulaşım o kadar kolay ki... Alan razı satan razı. Erkekler bu işleri dağlarla taşlarla yapmıyor. Kadınlarla yapıyor... Demek ki onlarda istekli... Abiminki adlında diğerlerinden daha fazla değil. Sadece diğerleri sanıyorum daha tedbirli davranıyorlar, ortalığa çıkmıyorlar. Bizimki magazine çok yansıdığı için çıkan şeyler. Bir de şöyle bir özelliği var.

'ESKİ EŞLERİYLE GÖRÜŞÜYOR'

Boşanmalar yaşanıyor, neler neler yansıyor basına olumsuz haberler... Abimin ayrıldığı eşleriyle hala ilişkisi devam ediyor. Onlar ziyarete geliyorlar. Bu da bu adamın naifliğinden, hiç kimseye kötü bir şey yapmamasından kaynaklanıyor.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal