Mehmed Bir Cihan Fatihi Yeni Bölümü Olan 5. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D'nin sevilen dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin yayınlanan son bölümünün ardından 5. yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? cevapları haberimizin detayında...

11.04.2018-11:26 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-15:41)

Kanal D'nin sevilen dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi 5. bölüm fragmnaı yayınlandı mı? Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D'nin sevilen dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin yayınlanan 4. son bölümünün ardından 5. yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? cevapları haberimizin detayında...

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi dün akşam yayınlanan heyecan dolu son bölümünün ardından izleyenler 5. yeni bölüm fragmanına dair araştırmalara başladı.

Mehmed Bir Cihan Fatihi yeni bölümde Mehmed, arkasından çevrilen kirli oyunları öğrenebilecek mi? 

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal D'nin sevilen dizileri arsında yer alan Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

Yeni bölüm fragmanında; Mehmed, ağabeyi Alaaddin'in katilinin peşine düşer ve aynı zamanda Şehzade Orhan'ın kaçırıldığını da öğrenir.

Mehmed, Çandarlı'dan gizli oluşturduğu Konstantiniyye planına yoğunlaşır. Geçmişten gelen bir gerçek, saraydaki dengeleri alt üst eder. Mehmed, ağabeyi Alaaddin'in öldürüldüğünü haberini alır.

Konstantiniyye'den çıkarken Orhan'ı yakalayan Mehmed, Akşemsettin'in kaçmasına izin verdiğini öğrenir ve olayın perde arkasını araştırır. 

Mehmed Bir Cihan Fatihi bu akşam saat 20:00'da Kanal D'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal