Mehmed Bir Cihan Fatihi Yeni Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı?

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi hakkında çıkan final yapacak iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Salı akşamları yayınlan dizinin 6. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? İşte ayrıntılar...

24.04.2018-13:50 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-14:01) Mehmed Bir Cihan Fatihi Yeni Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı?

Kanal D ekranlarında yayım hayatına başlayan ve 5 haftayı geride bırakn Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi yayın hayatına başlarken bir çok askilik yaşandı. Oyuncular da değişiklik oldu, yönetmen değişti derken bir düzen oturtamadılar.

Kanal D'nin en çok güvendiği dizilerinden olan Mehmed Bir Cihan Fatihi yüksek bütçeli prodüksüyon ve muhteşem oyuncu kadrosuyla başarıyı yakalaması gerekirken büyük bir hüsrana uğradı.

Yayınlandığı günden itibaren her geçen hafta reytinglerde düşüş yaşayan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi hakkında ortaya final yapacağı iddiaları atıldı. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin final yapacağına dair yapımcı ve kanaldan resmi bir açıklama gelmedi

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ DİZİSİ 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI NEDEN YAYINLANMADI?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi yeni bölümü bu akşam olmasına rağmen geçen haftadan bu yana yayınlanmayan 6. bölüm fragmanı acaba 'Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi final kararı netleşti mi?' sorularını akıllara getirdi.

Kanaldan ve dizinin yapımcısından resmi bir açıklama gelmemesine karşın 6. yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması dizinin final yapacağı iddilarını güçlendirdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal