MasterChef Yarışmacısı Murat Diskalifiye Oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'in fenomen yarışmacısı Murat, dün akşam ekranlara getirilen bölümde yaptığı hareketler nedeniyle diskalifiye oldu.

14.11.2018-09:39 - (Son Güncelleme: 14.11.2018-09:36) MasterChef Yarışmacısı Murat Diskalifiye Oldu

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef'in dün akşam ekranlara getirilen yeni bölümünde fenomen olarak nitelendirilen yarışmacılardan Murat Öztürk, yarışmadan diskalifiye oldu.

MasterChef'in 13 Kasım Salı akşamı ekranlara getirilen bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasında olan Kerem, Uğur ve Meltem şefler tarafından verilen tarifi en güzle şekilde yapmak için mücadele etti. Yarışmacıların yemek yaptığı esnada Murat'ın sürekli onları sözleri ve hareketleri eile sabote etmesi sonucunda şefler çileden çıktı.

'OLAYLARIN GEÇMİŞİ DE VAR'

Jürinin sabrını taşıran Murat için şaşkınlık yaratan bir karar alındı. Jüri üyeleri Murat'ın diskalifiye edilmesine kara vererek 'Bugün üzücü olaylar yaşadık. Aslında bunun geçmişi de var. Biz buraya tanıdığımız, bildiğimiz şefleri çağırdık. Ancak bugün yaşadıklarımız bizleri çileden çıkartacak noktaya getirdi. Konuklarımıza karşı tutumundan, dışarıda yemek yaparken misafirlerimize karşı olan tutumundan dolayı bu kararı aldık.

'DÜZELECEĞİNİ DÜŞÜNDÜK AMA OLMADI'

Oybirliğiyle bu kararı aldık. Murat'ın yaptıkları MasterChef Türkiye'yle bağdaşan hareketler değil. Bir süre buna sabrettik ve düzeleceğini düşündük. Ama olmadı' açıklamasında bulundular.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal