Mart Ayında En Çok Konuşulan Ünlüler

MTM( Medya Takip Merkezi) Mart ayında en çok konuşulan ünlü isimleri açıkladı. En çok kim konuşuldu? Hangi olayla konuşuldu? İşte detaylar…

02.04.2019-15:49 - (Son Güncelleme: 02.04.2019-15:35)  Mart Ayında En Çok Konuşulan Ünlüler

MTM( Medya Takip Merkezi) Mart ayında en çok konuşulan ünlü isimleri açıkladı. En çok kim konuşuldu?  Hangi olayla konuşuldu? İşte detaylar…

Mart Ayının Magazin Raporlarını açıklayan Medya Takip Merkezi, 6 bin 914 haberde liste başında, eşi Zafer Çika’yı elim bir trafik kazasında kaybeden Demet Akbağ’ı gördü.

En çok bahsedilen ve konuşulan ikinci isim ise Acun Ilıcalı oldu.

Listenin üçüncü sırasını Ahmet Kural ile dillere destan olan bir ilişkinin ardından ayrılıp şiddet iddialarıyla Kural ile davalık olan, birkaç isimle birlikte aynı anda aşk dedikoduları çıkan Sıla Gençoğlu.

4 bin 329 haberle ise Kenan Doğulu ile olan boşanma iddiaları, psikolojik sorunları, eski sevgilisi için yaptığı sosyal medya paylaşımı ve yeni dizisi ile listenin dördüncü ismi Beren Saat yer oldu.

Listenin beşinci sırasında ise 7 yıl aradan sonra Stand-up Showlarına devam eden, eski spiker Defne Samyeli ile tutkulu bir aşk yaşayan Cem Yılmaz yer aldı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağıya tıklayın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal