Leonardo DiCaprio Ve Camila Morrone Artık Saklanmıyor

Hollywood yıldızı dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio ile genç sevgilisi Camila Morrone aşklarını artık saklamadan yaşıyor.

17.05.2018-15:04 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-14:56) Leonardo DiCaprio Ve Camila Morrone Artık Saklanmıyor

Hollywood yıldızı dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio ile genç sevgilisi Camila Morrone aşklarını artık saklamadan yaşıyor.

Leonardo DiCaprio, ve yeni sevgilisi ünlü model Camila Morrone New York sokaklarında yürüyüş yaparken kameralara takıldı.

2017 yılının son aylarında aşk yaşamaya başlayan ünlü çift, daha önce kameralardan kaçarken bu kez objektiflerden rahatsız olmadan el ele yürüyüş yaptı.

Çiftin birbiriyle uyumlu salaş kıyafetleri dikkat çekerken, kısa bir yürüyüş sonrası taksiye binerek uzaklaştı.

SOSYAL MEDYA FENOMENİ

Sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla kendisinden sık sık bahsettiren ünlü model Camila Morrone 2017 yılında Leonardo DiCaprio'nun evinden çıkarken görüntülenmiş ve aşkları belgelenmişti.

FESTİVALE KATILMIŞLARDI

Son olarak çapkınlıkları ile magazin gündeminde çok konuşulan Leonardo DiCaprio,20 yaşındaki sevgilisiyle katıldığı festivalde romantik anlar yaşarken görüntülenmişti. Coachella festivaline katılan, tanınmamak için gözlüğünü ve kapüşonunu çıkarmayan Leonardo, yine de objektiflere yakalanmaktan kurtulamamıştı.


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal