Kurtlar Vadisi Ne Zaman Başlayacak? Kurtlar Vadisi Kaos Hangi Kanal da Yayınlanacak?

Yayınlandığı yıllarda reyting rekorları kırarak binlerce insanın vazgeçilmezi haline gelen Kurtlar Vadisi dizisi geri dönüyor. Kurtlar Vadisi Kaos nerede yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda yayınlanacak?

15.05.2019-00:20 - (Son Güncelleme: 15.05.2019-00:11)

Kurtlar Vadisi dizisini ekranlara veda etmesini üzerden yıllar geçti. Kurtlar Vadisi hayranları dizinin tekrar ekranlara dönmesini merakla bekliyor.

300. BÖLÜMDE FİNAL YAPTI

İlk bölümü, 1 Ocak 2003 tarihinde yayınlanan Kurtlar Vadisi, daha sonra isim değiştirerek Kurtlar Vadisi Pusu olarak 300 bölüm ekranlara gelmişti. Dizinin 300. bölümde final yapması hayranlarını fazlasıyla üzmüştü. Şubat ayında TRT 1 ekranlarına tekrardan yayınlanacağı iddia edilen dizi maalesef ekranlara gelmemişti. Ancak dizinin senaristi olan Raci Şaşmaz, Kurtar Vadisi’nin yayınlanması için bir platform buldu.

KURTLAR VADİSİ NEREDE YAYINLACAK?

Kurtlar Vadisi’nin yayın hayatına tekrar başlayabilmesi için bir platform ile anlaşma sağlandı. Dünyaca ünlü yayın platformu Netflix, Kurtlar Vadisi’nin yayınlayabilmek için kesenin ağzını açtı. Netflix, Hakan Muhafız dizisinden sonra Türkiye piyasasında hızla ilerlemeye devam ediyor. Kurtlar Vadisi dizisi Eylül ayında Netflix’te olabilir, ancak ilk olarak dizinin oyuncu kadrosundaki eksikliklerin giderilmesi gerekiyor. Necati Şaşmaz daha önce Kaos ile bir anlaşma yapmıştı. Hatta Necati Şaşmaz ilk 2 bölümünün senaryosunun hazır olduğunu ifade etmişti. Dizinin Kurtlar Vadisi Kaos olarak tekrardan yayın hayatına başlayacağı tahmin ediliyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal