Kudret Öldü Mü?

Star TV ekranlarında yayınlanan Avlu dizisi dün akşam ekranlara getirilen bölümü ile sezon finali yaptı. Sürprizlerin ve heyecanın yüksek olduğu dizide Kudret ve Deniz karşı karşıya geldi. Peki, bu karşılaşma sonunda ne oldu? Kudret öldü mü? İşte ayrıntılar...

08.06.2018-16:40 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-16:24) Kudret Öldü Mü?
Star TV'nin sevilen yapımlarından olan, başrolünde Demet Evgar'ın yer aldığı Avlu dizisi dün akşam ekranlara getirilen sezon finali bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi.

Avlu dizisi son bölümde Kudret ve Deniz karşı karşıya gelip düello yaptılar. Deniz kızının ölümünden sorumlu olrak gördüğü Kudret'i bıçakladı. Bu sahneler ise izleyenlerin ağzını açık bıraktı.

Avlu dizisi 11. sezon finali bölümünde Ecem'in katilinin Kudret'in oğlu olduğunu öğrenen herkes bu durumun Deniz'in kulağına gitmemesi için büyük bir çaba sarfetti. Deniz, kızını öldüren kişinin Kudret'in oğlu olduğunu televizyondan öğrenir ve büyük bir kaos yaşanır. Çünkü artık Deniz durayacaktır.

Dizinin final sahnesini izleyenler büyük bir şok yaşadı. Deniz ve Kudret karşı karşıya geldiler. Deniz, Kudret'in elindeki bıçağı alır ve onu defalarca bıçaklar. Kudret öldü mü? sorusunun yanıtı yeni sezon ile birlikte cevap bulacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal