Kocaman Ailem Dizisi Kim Kimdir?

ATV ekranlarında bu akşam itibari ile yayın hayatına başlayacak olan Kocaman Ailem dizisi kim kimdir? Kocaman Ailem oyuncuları kimdir? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

31.05.2018-14:57 - (Son Güncelleme: 31.05.2018-14:43) Kocaman Ailem Dizisi Kim Kimdir?

ATV'de bu akşam yayın serüvenine merhaba diyecek olan Kocaman Ailem dizisi kim kimidir? Kocaman Ailem oyuncuları kimdir? İşte ayrıntılar...

Başrollerinde Levent Ülgen, Emre Karayel ve Özge Özder gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kocaman Ailem dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı.

KOCAMAN AİLEM DİZİSİ KİM KİMDİR?

Levent Ülgen – Hulusi Koyuncular

Hulusi, Kayserili yoksul bir ailenin çocuğudur. Yılarca çalışır didinir ve ünlü bir sucuk fabrikasının sahibi olur. Çalışmaktan evlenmeye ve çocuk sahibi olmaya vakti olmamıştır ancak o öyle sanmaktadır. 

Emre Karayel – Şinasi Koyuncular

Hulusi'nin tek kardeşidir. Şinasi ailesi ile birlikte abağeyinin yanında yaşar. Şinasi çok pozitif bir karakterdir ve bütün olumsuzlukları gözardı eder. Şinasi bu özellikleri ile abisinin tam zıttı bir adamdır.

Aksel Bonfil – Demir Erdem

Demir bir zamanlar ringlere çıktığı için lakabı 'Demir'dir. Bu adam son derece dürüst ve güvenilidir bu nedenle Hulusi'nin sağ kolu olmuştur. Demir'in hayatındaki tek zaafı ise Elif'tir.

Özge Özder – Güzide Karaarslan

Hulusi yıllar önce onun hayatını altüst etmiştir. Bu nedenle Hulusi'den intikam almak için herşeyi yapacak bir kadındır.

Zuhal Yalçın – Ayşe Menengiç

Ayşe emekli tarih öğretmenidir ve bir oğlu vardır. Yıllar önce Hulusi onu evlenmekten önce ortada bırakmıştır ve Ayşe'nin babasının sucuk formülünü çalmıştır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal