Keşke Hiç Büyümeseydik Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

Show TV'nin yeni dizisi Keşke Hiç Büyümeseydik fragmanı ile büyük beğeni topladı. Fragmanların arka arkaya yayınlanmasının ardından Keşke Hiç Büyümeseydik için araştırmalar da başladı. Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi hikayesi ve oyuncuları kimdir? İşte ayrıntılar...

30.08.2018-09:28 - (Son Güncelleme: 30.08.2018-09:17) Keşke Hiç Büyümeseydik Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

Show TV'de yeni sezonda yayın hayatına başlayacak olan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi fragmanları büyük ilgi gördü. İlk bölüm için arka arkaya 3 tanıtım fragmanı ekrana getirildi.

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi fragmanlarının yayınlanmasının ardından izleyenler tarafından araştırmalar başladı. Peki, Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi hikayesi ve oyuncuları kimdir? yanıtı haberimizin detayında...

MinT Prodüksüyon'un yapımını gerçekleştirdiği, Biraol Güven'in yapımcılığını üstlendiği, Birol Güven, Murat Aras ve Eray Yasin Işık'ın senaryosunu kaleme aldığı Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin yönetmen koltuğunda Mustafa Uğur Yağcıoğlu oturuyor.

KEŞKE HİÇ BÜYÜMESEYDİK DİZİSİ HİKAYESİ VE OYUNCULARI KİMDİR?

KEŞKE HİÇ BÜYÜMESEYDİK OYUNCULARI

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi oyuncu kadrosunda Ege Aydan, Burcu Kara, Açelya Akkoyun, Murat Kılıç, Deniz Celiloğlu, İrfan Kangı, Yeliz Kuvancı, Demet Gül, Arda Esen, Melisa Doğu, Gülin İyigün, Sadri Alışık, Özge Akdeniz, Erkan Baylav, Rabia Toprak, Caner Nalbantoğlu, Yılmaz Gökgöz, Eda Akalın, Eray Yasin Işık, Ersin Arıcı, Seymen Aydın, Zeynep Anacan, Sebahat Adalar ve Kevork Türker gibi ünlü ve başarılı isimler yer alıyor.

KEŞKE HİÇ BÜYÜMESEYDİK HİKAYESİ

Hulusi, küçükken birbirine bağlı olan kardeşlerin büyüdükten sonra ayrılmalarına çok üzülür. Hulusi ölmeden önce miras olarak bir ev bırakır. Ev mal varlığı olarak dağıtılacak mıdır yoksa kardeşleri bir araya mı getirecektir?

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal