Kenan İmirzalıoğlu 7 Akşam 7 Ayrı Köyde İftar Ziyafeti Verecek

Yaptığı yardımlarla bilinen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Ramazan ayında memleketi Ankara'da 7 köye iftar çadırı kurmaya hazırlanıyor.

22.05.2018-11:54 - (Son Güncelleme: 22.05.2018-11:48) Kenan İmirzalıoğlu 7 Akşam 7 Ayrı Köyde İftar Ziyafeti Verecek

Yaptığı yardımlarla bilinen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Ramazan ayında memleketi Ankara'da 7 köye iftar çadırı kurmaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Anneler Günü'nde eşi Sinem Kobal ile Ankara'da yaşayan ailesini ziyaret etti. Ünlü oyuncunun ziyaretinin asıl nedeni ortaya çıktı.

7 KÖYDE 7 AKŞAM İFTAR VERECEK

İhtiyaç sahiplerine uzattığı yardım eliyle bilinen oyuncu, Ramazan'da da hayırsever davranışlarına bir yenisini eklemek adına memleketi Ankara'da 7 akşam 7 ayrı köyde iftar vereceği ortaya çıktı.

KÖY HALKI ORTAYA ÇIKARDI

Çok sayıda öğrenci ve şehit ailesine destek veren İmirzalıoğlu, yardımları gizli yapmaya özen gösteriyor. Köyde vereceği yemeğide gizli tutmaya çalışan ünlü oyuncunun davetini köy halkı ortaya çıkardı.



ŞEHİT AİLELERİNE YARDIMDA BULUNDU

Geçtiğimiz yılda şehit aileleri için harakete geçten ünlü oyuncu, Cihangir'deki dairelerinin kira gelirini şehit ailelerine bağışlayarak çok sayıda insanın gönlünde taht kurmuştu.

EĞİTİME DE DESTEK VERDİ

Daha önce Cihangir'deki bir ilkokula kütüphane yaptırarak eğitime destek veren ünlü oyuncu geçen yıl Kurban Bayramı'nda da ihtiyaç sahiplerine yardım etmişti.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal