Kemal Doğulu'dan Demet Akalın'a Büyük Sitem!

Ünlü modacı Kemal Doğulu, katıldığı 2. Sayfa programında yakın dostu Demet Akalın'a çok kırdığın olduğunu sitemli sözlerle belirtti.

19.11.2018-10:48 - (Son Güncelleme: 19.11.2018-10:46) Kemal Doğulu'dan Demet Akalın'a Büyük Sitem!

Ünlü modacı Kemal Doğulu, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Yakın dostu Demet Akalın'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Doğulu, şaşkınlık yarattı.

Müge ve Gülşen'in konuğu olan Kemal Doğulu, Okan Kurt ile boşanan Denet Akalın'ın o dönemde attığı mesajlarına cevap vermediğini ve buna kırıldığını dile getirdi.

'DEMET AKALIN KALBİMİ KIRDI'

Kendisine yöneltilen 'Demet 'in şarkılarını neden çalmıyordun?' sorusuna Kemal Doğulu, 'Nasıl anlatsam bilmiyorum ama kalbimi kırdı. Hiç bir işi para için değil egom hoşlandığı için yapıyorum. Demet'te benim kalbimi kırdı bende ondan şarkılarını çalmıyorum. Kendimce beni kıran birinin şarkısının 2 bin kişiye çalmam. Olay boşanma evresinde meydana geldi.

'ARKADAŞIM ZANNEDİYORDUM'

Demet'i benim arkadaşım zannediyordum. Eşinden boşandığında numaramı değiştirdiğim için önce mesaj attım sonra aradım açmadı. Ben de güzel bir paragraf mesaj yazdım bir daha da konuşmuyorum.' diyerek sitem etti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal