Kate Middleton ve Prens William'ın Merakla Beklenen 3. Bebekleri Görüntülendi

Kate Middleton ve Prens William çifti 3. kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Doğumdan sonra Middleton ve prens William 3. kez aynı pozu vermek için kameralar karşısına geçti. Prensesin hala şişkin olan göbeği dikkatlerden kaçmadı.

24.04.2018-12:37 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-13:50) Kate Middleton ve Prens William'ın Merakla Beklenen 3. Bebekleri Görüntülendi

Kate Middleton ve Prens William çifti 3. kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Doğumdan sonra Middleton ve prens William 3. kez aynı pozu vermek için kameralar karşısına geçti. Prensesin hala şişkin olan göbeği dikkatlerden kaçmadı.

Dün sabah saatlerinde özel bir araç ile hastaneye kaldırılan 36 yaşındaki Kate Middleton, sağlıklı bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Prens William 3. kez baba olurken Kraliyet tahtının altıncı varisi dünyaya gelmiş oldu.

PRENS WİLLİAM DOĞUMA GİRDİ

Prens William'ın da doğum sırasında eşinin yanında bulunduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

BEBEĞİ GÖREBİLMEK İÇİN 15 GÜNDÜR BEKLİYORLARDI

Hem İngiliz hem de dünya basını kraliyet ailesinin doğum sonrası fotoğrafını yakalamak için hastane önünde 15 gündür kamp kurmuş bekliyorlardı.Basın mensupları doğumdan yaklaşık 8 saat sonra fotoğraflarını çekebildi.

GÖBEĞİNDEKİ ŞİŞLİK DİKKATLERDEN KAÇMADI

Doğumdan sonra Middleton ve prens William 3. kez aynı pozu vermek için kameralar karşısına geçti. Middleton'un göbeğinin hala şiş olması dikkatlerden kaçmadı.

KIRMIZI ELBİSESİ DİKKAT ÇEKTİ

Middleton, doğumdan yaklaşık 8saat sonra kucağında bebeğiyle, Jenny Packham imzalı kırmızı bir elbiseyle halkın karşısına çıktı.

HİPNOZLA DOĞUM YAPTI

İngiliz basını, prensesin üçüncü çocuğunu da diğer iki çocuğunda olduğu gibi hipno doğum (hipnozla doğum) yöntemiyle doğurduğunu yazdı.

HİPNOZLA DOĞUM NEDİR?

Hipnozla doğum, gevşeme ve nefes teknikleriyle ağrıyı kontrol altına almayı ve bebeğin gelişini hayalinde canlandırarak kolay doğum yapmayı sağlıyor. Uzmanlara göre hipno doğum yönteminde, oksitosin hormonunun salgılanması sağlanarak rahim uyarılıyor ve kasılmalar artırılıyor; aynı zamanda ağrıyı uyuşturan endorfin hormonunun salgılanması sağlanıyor.

Bu doğum yöntemi, doğumun acısını azaltıp ve süresini kısaltırken, doğum sonrası anksiyeteyi azaltarak hastanede kalma süresini kısaltıyor. Düşes Middleton, 2013 yılında oğlu Prens George'u 10,5 saatte, 2015'te de kızı Prenses Charlotte'ı sadece iki saat 34 dakikada doğurmuştu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal