Kadir Doğulu Boyu kaç Kilosu kaç Sevgilisi kim Aslen nereli?

Kadir Doğulu kimdir sorusu birçok kişi tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya devam ediyor. Oynadığı dizilerle adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu kimdir? Kaç yaşındadır?

12.09.2018-16:12 - (Son Güncelleme: 10.09.2021-20:16) Kadir Doğulu Boyu kaç Kilosu kaç Sevgilisi kim Aslen nereli?

Kadir Doğulu kimdir sorusu birçok kişi tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya devam ediyor. Oynadığı dizilerle adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu kimdir? Kaç yaşındadır? İşte hakkında merak edilenler haberimizde...

Abdulkadir Doğulu ya da kısaca Kadir Doğulu, 19 Nisan 1982, Mersin doğumlu, Türk oyuncu ve mankendir.

Doğum Tarihi : 19 Nisan 1982

Doğum Yeri : Mersin

Burcu : Koç

Boyu : 178 cm

Kilo : 75 kg

Kadir Doğulu 19 Nisan 1982 yılında Türkiye'nin Mersin şehrinde doğdu. İlk olarak 2010'da Kanal D'de başlayan ve ardından Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa tam anlamıyla adım atmış oldu. Bundan önce Hande Yener'in Romeo şarkısının klibinde rol almıştır. Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ancak diziden ayrıldı ve FOX'ta başlayan ve ardından Show TV'de yayınlanan Fatih Harbiye adlı dizide Macit rolünü canlandırdı. 2015 yılının Şubat ayında ATV'de başlayan Sevdam Alabora dizisinde Gökhan rolünü canlandırdı. Kasım 2015'te Star TV'de yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide Mehmet Giray Han'ı canlandırmaktadır. 2016 yılında Fox Tv'de yayınlanan " Bana Sevmeyi Anlat" adlı dizide "Alper" rolüne hayat vermiştir.Dizi 30 Ocak 2017'de sona ermiştir.

Müzisyen ve modacı olan Kemal Doğulu'nun kardeşidir. Neslihan Atagül ile evlidir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal